Datum för evenemanget: 9 nov, 2022

Anmälan Mötesplats Profession – Forskning 2022

Nu kan du anmäla dig till Mötesplats Profession – Forskning, som anordnas i Borås 9–10 november 2022. Mer information om konferensen hittar du på sidan Mötesplats Profession – Forskning 2022.

Till anmälan

Konferenspriser

Enskild medlem i Svensk biblioteksförening: 1 200 kronor.
Övriga: 1 600 kronor.

Sista anmälningsdag:

19 oktober.

Inte medlem ännu?

Bli enskild medlem innan du anmäler dig för att få rabatterat pris plus del av medlemsförmåner under 2022.
Läs mer och bli medlem.

Jenny Nilsson

Utredare

Arbetar med skol- och barnbiblioteksfrågor, Nationella skolbiblioteksgruppen, läsfrämjande, utvecklingsstöd, kontaktperson för plakettjuryn, IFLA och nordiskt samarbete.

email Utredare, Jenny Nilsson

Mötesplats Profession – Forskning 2022 Studenter

Student och vill gå på Mötesplatskonferensen? Se hit!

Svensk biblioteksförening delar ut konferensstipendier för studerande; ansök och delta i konferensen Mötesplats Profession – Forskning 9–10 november i Borås.

27 september, 2022

Mötesplats Profession – Forskning 2022 Nyheter

”Mötet med professionen är väldigt givande för mig som forskare”

Cecilia Andersson, forskare och lärare i biblioteks- och informationsvetenskap vid Lunds universitet, är en av huvudtalarna på konferensen Mötesplats Profession – Forskning som arrangeras 9–10 november i Borås.

23 augusti, 2022

Anmäl dig till konferensen Mötesplats Profession – Forskning

Nu är anmälan öppen till Mötesplats Profession – Forskning som äger rum 9–10 november i Borås. Välkommen med din anmälan.

16 augusti, 2022

De är huvudtalare på konferensen Mötesplats Profession – Forskning

Pelle Snickars, professor i digitala kulturer och Cecilia Andersson, forskare och lärare i biblioteks- och informationsvetenskap, båda vid Lunds universitet, är årets huvudtalare till Mötesplats Profession – Forskning.

15 juni, 2022

Call for abstracts inför konferensen Mötesplats Profession – Forskning

Vill du presentera något intressant för biblioteksvärlden? Kanske har du erfarenheter från ett utvecklingsprojekt, utredningsarbete eller aktuell forskning? Nu tar vi emot förslag på papers till konferensen Mötesplats Profession – Forskning som arrangeras i Borås 9–10 november.

11 maj, 2022