Datum för evenemanget: 22 sep, 2022

Bokmässan

Om Svensk biblioteksförenings närvaro på den digitala Bokmässan 2022

Bokmässan 2022, den 38:e i ordningen, blir en storslagen återkomst på Svenska Mässan i Göteborg. Självklart är föreningen på plats och vi kommer att håll i ett seminarium. Årets teman är Sydafrika, Klimatkrisen och Crimetime. Redan nu kan du köpa biljett till Bokmässan! Till och med den sista juni gäller boka-tidigt-priset därefter är det ordinarie pris som gäller.

Vårt seminarium Föreningen på Bokmässan

Senaste nytt om Bokmässan 2022

Bokmässan 2022

”Det är alltid intressant och viktigt att diskutera bibliotekets roll”

Catharina Ek är bibliotekschef i Upplands Väsby och kommer att vara med i vårt seminarium ”Bibliotek som samhällsbärare – i vardag och kris” under Bokmässan i år.

7 juli, 2022

Bokmässan 2022 Nyheter

”Som skolbibliotekarie har jag delar av pusslet”

Eric Haraldsson är skolbibliotekarie på Ringsbergskolan i Växjö kommun och ledamot i Läsrådet, han kommer att vara med i vårt seminarium ”Bibliotek som samhällsbärare – i vardag och kris” under Bokmässan i år.

21 juni, 2022

Bokmässan 2022 Nyheter

Bibliotek som samhällsbärare – i vardag och kris

Svensk biblioteksförening anordnar på Bokmässan i september ett seminarium med en panel som diskuterar bibliotekens roll som kunskapsförmedlare och läsfrämjare. Står biblioteken emot den förväntan som finns att de, som en del av totalförsvaret i kriser, ska värna tillgången till faktabaserad och trovärdig information?

3 juni, 2022