Expertnätverket för bibliotekens arbete med spel och spelkultur

Nätverket arbetar för att höja medlemmarnas kunskaper inom spel och spelkultur. Vi diskuterar hur spel kan användas inom bibliotekens verksamhet som läsfrämjande, evenemang, och utvecklandet av biblioteket som mötesplats. Nätverket fungerar som inspiration, stöd och hjälp inom den ständigt växande kulturformen spel.

Intresserad? Nätverket är öppet för alla enskilda medlemmar i Svensk biblioteksförening eller anmälda som representant i nätverket för institutionell medlem. Kontakta info@svbib.se för att gå med.

Mina grupper – Svensk biblioteksförenings medlemsforum

Expertnätverken har tillgång till egna forum i ”Mina grupper” som du når genom att logga in på Svensk biblioteksförenings medlemssida. Du som är medlem kan logga in via en länk i toppmenyn på föreningens webbplats biblioteksforeningen.se. Om det är första gången du loggar in behöver du först klicka på ”Glömt lösenord”.

När du har loggat in hittar du gruppen under fliken ”Mina grupper” i vänstermenyn. Om du är medlem i flera expertnätverk kommer du att se flera grupper på din sida. Kontakta info@svbib.se om du har några frågor om Mina grupper.” Kom ihåg att du endast kan skapa lösenord med den e-postadress du anmält till föreningens medlemsregister.

Kontakt

Kontakta gärna expertnätverket om du har några frågor eller vill veta mer.

Pontus Kjellberg

Pontus Kjellberg

Bibliotekare, Herrljunga kommun

email Bibliotekare, Herrljunga kommun, Pontus Kjellberg