Expertnätverket för biblioterapeutiska arbetssätt

Nätverket utforskar berättelsens roll i kultur- och hälsosammanhang genom metoder som det biblioterapeutiska arbetssättet, Shared Reading, med mera. Nätverket fungerar som inspiration och stöd för oss som på olika sätt aktivt använder och har genomgått utbildning i Sverige (”Det biblioterapeutiska arbetssättet” vid Marie Cederschiöld högskola och/eller ”Biblioterapi i teori och praktik” vid Göteborgs universitet)

Intresserad? Nätverket är öppet för alla enskilda medlemmar i Svensk biblioteksförening eller anmäld som representant i nätverket för institutionell medlem. Kontakta info@svbib.se för att gå med.

Mina grupper – Svensk biblioteksförenings medlemsforum

Expertnätverken har tillgång till egna forum i ”Mina grupper” som du når genom att logga in på Svensk biblioteksförenings medlemssida. Du som är medlem kan logga in via en länk i toppmenyn på föreningens webbplats biblioteksforeningen.se. Om det är första gången du loggar in behöver du först klicka på ”Glömt lösenord”.

När du har loggat in hittar du gruppen under fliken ”Mina grupper” i vänstermenyn. Om du är medlem i flera expertnätverk kommer du att se flera grupper på din sida. Kontakta info@svbib.se om du har några frågor om Mina grupper.” Kom ihåg att du endast kan skapa lösenord med den e-postadress du anmält till föreningens medlemsregister.

Kontakt

Kontakta gärna expertnätverket om du har några frågor eller vill veta mer.

Helena Broms

Helena Broms

Kontaktperson för Expertnätverket för biblioterapeutiska arbetssätt

email Kontaktperson för Expertnätverket för biblioterapeutiska arbetssätt, Helena Broms