Expertnätverket för de tekniska universitets-biblioteken

Detta expertnätverk är främst för dig som är bibliotekarie eller informationsspecialist på ett svenskt lärosäte som arbetar mot tekniska utbildningar. Syftet med nätverket är att skapa samarbete kring de gemensamma frågor vi har, till exempel pedagogisk utveckling av vårt arbete och gemensamt stöd för teknisk utveckling och tekniska resurser som är av högt intresse för våra lärosäten. Nätverket ska också vara ett forum för erfarenhetsutbyte och skapa tillfällen för gemensam kompetensutveckling. Under våra träffar vill vi exempelvis bjuda in forskare från de olika B&I-utbildningarna i Norden för att stärka banden mellan vetenskap och profession. Nätverket siktar på att hålla både digitala och fysiska träffar.

Intresserad? Nätverket är öppet för alla enskilda medlemmar i Svensk biblioteksförening. Kontakta info@svbib.se för att gå med.

 

Mina grupper – Svensk biblioteksförenings medlemsforum

Expertnätverken har tillgång till egna forum i ”Mina grupper” som du når genom att logga in på Svensk biblioteksförenings medlemssida. Du som är medlem kan logga in via en länk i toppmenyn på föreningens webbplats biblioteksforeningen.se. Om det är första gången du loggar in behöver du först klicka på ”Glömt lösenord”.

När du har loggat in hittar du gruppen under fliken ”Mina grupper” i vänstermenyn. Om du är medlem i flera expertnätverk kommer du att se flera grupper på din sida. Kontakta info@svbib.se om du har några frågor om Mina grupper.” Kom ihåg att du endast kan skapa lösenord med den e-postadress du anmält till föreningens medlemsregister.