Expertnätverket för fängelsebibliotek

Nätverket syftar till att öppna dialog kring frågor om biblioteksverksamhet riktad mot häkten, anstalter eller liknande. Nätverket tar upp frågor kring bland annat media, samverkan och erfarenhetsutbyten men även annat av intresse. Biblioteksarbetet inom kriminalvården har sina givna begränsningar, förhoppningen är att med hjälp av nätverket tillsammans kunna se möjligheterna. Alla som arbetar med eller är intresserad av dessa frågor är välkomna att delta.

Intresserad? Nätverket är öppet för alla enskilda medlemmar i Svensk biblioteksförening. Kontakta info@svbib.se för att gå med.

Mina grupper – Svensk biblioteksförenings medlemsforum

Expertnätverken har tillgång till egna forum i ”Mina grupper” som du når genom att logga in på Svensk biblioteksförenings medlemssida. Du som är medlem kan logga in via en länk i toppmenyn på föreningens webbplats biblioteksforeningen.se. Om det är första gången du loggar in behöver du först klicka på ”Glömt lösenord”.

När du har loggat in hittar du gruppen under fliken ”Mina grupper” i vänstermenyn. Om du är medlem i flera expertnätverk kommer du att se flera grupper på din sida. Kontakta info@svbib.se om du har några frågor om Mina grupper.” Kom ihåg att du endast kan skapa lösenord med den e-postadress du anmält till föreningens medlemsregister.

Kontakt

Kontakta gärna expertnätverket om du har några frågor eller vill veta mer.

Thomas Öhnell

Thomas Öhnell

Kontaktperson för Expertnätverket för fängelsebibliotek

email Kontaktperson för Expertnätverket för fängelsebibliotek, Thomas Öhnell