Expertnätverket för IFLA

Nätverket är till för alla som är intresserade av eller aktiva i IFLA – The International Federation of Library Associations and Institutions, som är bibliotekens världsorganisation. Vi planerar att ordna träffar före och efter IFLA:s konferenser. Tillsammans delar vi erfarenheter, tipsa varandra om nyheter inom IFLA och sprider kunskapen om IFLA men även praktiska tips om hotell och resor inför konferenserna. Nätverket vill också vara ett forum för alla medlemmar som är intresserade av internationella biblioteksfrågor och kontakter med bibliotek ute i världen.

Besök gärna IFLAs webbplats: www.ifla.org

Intresserad? Nätverket är öppet för alla enskilda medlemmar i Svensk biblioteksförening. Kontakta info@svbib.se för att gå med.

Mina grupper – Svensk biblioteksförenings medlemsforum

Expertnätverken har tillgång till egna forum i ”Mina grupper” som du når genom att logga in på Svensk biblioteksförenings medlemssida. Du som är medlem kan logga in via en länk i toppmenyn på föreningens webbplats biblioteksforeningen.se. Om det är första gången du loggar in behöver du först klicka på ”Glömt lösenord”.

När du har loggat in hittar du gruppen under fliken ”Mina grupper” i vänstermenyn. Om du är medlem i flera expertnätverk kommer du att se flera grupper på din sida. Kontakta info@svbib.se om du har några frågor om Mina grupper.” Kom ihåg att du endast kan skapa lösenord med den e-postadress du anmält till föreningens medlemsregister.

Kontakt

Kontakta gärna expertnätverket om du har några frågor eller vill veta mer.

Annelie Janred

Annelie Janred

Ordförande, Biomedicinska biblioteket Göteborgs UB

070-308 88 14

email Ordförande, Biomedicinska biblioteket Göteborgs UB, Annelie Janred