Expertnätverket för verksamhetsutveckling

Har du någon gång undrat över vad som gör att en inspirerande föreläsning eller workshop leder till praktisk förbättring i din verksamhet? Hur ser vägen mellan teori och praktik ut och varför går vi så ofta vilse däremellan? I Expertnätverket för verksamhetsutveckling hjälper vi varandra att hitta hela vägen fram. Nätverket är en medskapande arena som utifrån medlemmarnas behov driver och faciliterar biblioteksutveckling. Vi vidgar perspektiv och skapar sammanhang. Vi omvärldsbevakar, coachar och processleder. Vi är ditt bollplank, en lots, ett tryggt och nyfiket stöd. Tillsammans bygger vi kapacitet och kompetens för att vara en relevant resurs för andra och varandra.

Intresserad? Nätverket är öppet för alla enskilda medlemmar i Svensk biblioteksförening. Kontakta info@svbib.se för att gå med.

Mina grupper – Svensk biblioteksförenings medlemsforum

Expertnätverken har tillgång till egna forum i ”Mina grupper” som du når genom att logga in på Svensk biblioteksförenings medlemssida. Du som är medlem kan logga in via en länk i toppmenyn på föreningens webbplats biblioteksforeningen.se. Om det är första gången du loggar in behöver du först klicka på ”Glömt lösenord”.

När du har loggat in hittar du gruppen under fliken ”Mina grupper” i vänstermenyn. Om du är medlem i flera expertnätverk kommer du att se flera grupper på din sida. Kontakta info@svbib.se om du har några frågor om Mina grupper.” Kom ihåg att du endast kan skapa lösenord med den e-postadress du anmält till föreningens medlemsregister.

Kontakt

Kontakta gärna expertnätverket om du har några frågor eller vill veta mer.

Lillemor Lyrén

Lillemor Lyrén

Kontaktperson för verksamhetsutvecklande metoder

email Kontaktperson för verksamhetsutvecklande metoder, Lillemor Lyrén