Järvaveckan är en mötesplats för öppna samtal och vidgade vyer, där fler röster blir hörda och fler perspektiv blir kända.

Järvaveckan 2023 arrangeras fysiskt. Programmet på huvudscenen sänds digitalt, liksom många av seminarierna. Järvaveckan vill bidra till ett samhälle där alla har möjlighet att förändra och förbättra samhället. Järvaveckan syftar till att bygga broar mellan politiken, myndigheter, näringsliv, civilsamhället och människor med olika förutsättningar för att skapa en ljusare framtid. Vi strävar efter ett samhälle där alla kan vara med och påverka utvecklingen – ett samhälle som ingjuter hopp. Hur ser Morgondagens Sverige ut och hur kan du vara med och påverka? Med temat Morgondagens Sverige kan företag, myndigheter, politiker, civilsamhället och medborgare diskutera samhällets utmaningar och deras lösningar.

Järvaveckan startade 2016 av Ahmed Abdirahman i syfte att minska avståndet mellan medborgare, politiker, myndigheter, civilsamhället och företagsledare. Idag är Järvaveckan en självklar mötesplats för öppna samtal och gemenskap. Här möts kultur, musik, mat, partiledarsamtal och nya jobbmöjligheter.

Här kan du läsa mer, länk öppnas i nytt fönster!

Foto: B_me/Pixabay.