År 2018 firar marskonferensen tvåsiffrigt!  En förhållandevis rutinerad, men tack och lov fortfarande nyfiken, 10-åring bjuder in till en alldeles särskild jubileumskonferens i Umeå 20-21 mars. 

Programmet håller på att planeras för fullt just nu, mer information kommer snart och anmälan öppnar i början av 2018. Temat för konferensen är innovation och förändring, både i verksamhet och i oss själva.

Bibliotek behöver hela tiden förändras. För att samhället gör det, och för att idéer omöjligt kan växa annars. Att ständigt tänka och göra nytt som organisation, ha förutsättningar att skapa och prova, och mod att misslyckas, ställer krav på såväl ledarskap som biblioteksrummet i dess vidaste bemärkelse och användning. Vad kännetecknar en kreativ arbetsplats och hur föds nya idéer? Vart är vi på väg? 

Nu har vi släppt programmet och anmälan är öppen för marskonferensen Vart är vi på väg? Kreativa arbetsplatser och nya idéer som äger rum i Väven 20-21 mars 2018.

Här hittar ni all information och anmälan:
Program och anmälan (nytt fönster)
Marskonferensens Facebooksida (nytt fönster)

Välkommen till kalas och konferens i Umeå 20-21 mars 2018.

Arrangörer: Umeå stadsbibliotek, Umeå universitetsbibliotek, Sveriges depåbibliotek och lånecentral, Sveriges Lantbruksuniversitet, Regionbibliotek Västerbotten, Svensk biblioteksförening Regionförening Västerbotten.