Webbmötet är fulltecknat och tar ej emot fler anmälningar.

Tema: Implementering – hur vi genomför förändringar i verksamheten

Med glädje och förväntan hälsar vi välkomna till vårens nätverksträff, denna gång i form av ett webbmöte under en halvdag.

Spridningen av coronaviruset har omskapat och fortsätter att förändra villkoren för möten, vilket ger oss nya utmaningar, men också nya möjligheter. För första gången kommer expertgruppen att genomföra ett nätbaserat möte med hjälp av konferensverktyget Zoom.

Våra föreläsare, Johan Bertlett och Elisabet Graci kommer att behandla organisationspsykologi, arbetsplatskultur och förändringsmotstånd, och uppmuntra till reflektion och interaktion.

Datum: 29 april 2020

Tid: 08.30–12.00

Plats: Vid din dator

Program onsdagen den 29 april:

08.30–09.00 Inloggning, välkomna, presentationsrunda

09.00–10.00 Ledarskap och medarbetarskap i förändring: Hur teori och praktik förenas

Johan Bertlett, fil.dr. i psykologi, lektor vid institutionen för psykologi, Lunds universitet. Tar upp perspektiv och begrepp som ledarskap, medarbetarskap och rolltagning.

10.00–11.00 Ledarens betydelse – en kulturell arkitekt Hur kan vi göra för att medarbetare och ledare gemensamt kan stärka organisationens förändringsarbete?

Elisabet Graci, leg. psykolog, specialist i arbetslivets, ledarskapets och organisationens psykologi. Arbetar som organisations psykolog vid grundskoleförvaltningen i Malmö, och är ägare av LedRätt Sverige AB. Elisabet kommer att utifrån teori dela konkreta metoder som underlättar förändringsarbete.

11.00–11.15 Paus

11.15–11.55 Workshop i grupper

Detaljerad information skickas ut till deltagarna.

11.55–12.00 Avslutning

Anmälan

Max 40 deltagare, först till kvarn gäller. För frågor, se nedan.

Anmälan sker via nedan länk senast 15 april. Information om önskade tekniska och andra förberedelser kommer att skickas ut till deltagarna i god tid innan mötet.

Du eller din institution måste vara medlem i Svensk biblioteksförening.

Varmt välkomna!

Kontaktpersoner:

Tore Torngren

Anna Åkerberg