Evenemanget är fullbokat men ni är välkomna att sätta upp er på väntelista. Ni får besked om ni får en plats ca 2 dagar innan evenemanget äger rum.

Svensk biblioteksföreningens regionförening Stockholm-Uppland-Gotland bjuder in till ett kompetensutvecklingstillfälle om upphovsrätt. Svensk biblioteksförening har under flera år varit en aktiv del av debatten kring upphovsrätt och nya direktiv. Det finns även ett expertnätverk inom föreningen för upphovsrättsfrågor.

Vi i regionföreningen vill därför ge er medlemmar en möjlighet att utöka era kunskaper om upphovsrätt och det nya direktivet som har blivit antagna av EU. Under den här halvdagen får vi tid och möjlighet att diskutera och fördjupa oss i upphovsrätten, det nya direktivet och lagar och hur det påverkar oss i vår profession och ute i verksamheterna. Vi uppmuntrar er också att ta med exempel på upphovsrättsfrågor som dyker upp i er dagliga verksamhet för att diskutera vad vi får, kan och vill göra i praktiken under eftermiddagens workshopinslag.

Här kan du läsa hela programmet som pdf, öppnas i nytt fönster! 

Anmälningsinformation:
  • Sista anmälningsdag är 6 oktober
  • Deltagare måste vara enskilda medlemmar i Svensk biblioteksförening – Bli medlem här!
  • Max 40 deltagare, först till kvarn gäller

Till väntelistan

Varmt välkomna!