Vi har bjudit in tre bibliotekschefer från tre olika typer av biblioteksverksamhet: folk-, universitets- och specialbibliotek. Under en timme kommer vi att diskutera rekrytering med dem. Det kommer finnas tid för frågor. Träffen avslutas med samtal i smågrupper då du väljer vilket digitalt rum du vill vara med i.

Program

13.00 Välkomna

13.10 Samtal med bibliotekschefer

14.10 Bensträckare

14.20 Samtal i smågrupper

15.00 Avslut

Kontaktperson för nätverket:
Caroline Wänlund, caroline.wanlund@heby.se, 0292-719 14

Anmälningsinformation:

Anmälan senast: 16 januari 2023

Deltagare måste vara enskilda medlemmar i Svensk biblioteksförening eller anmäld som representant i nätverket för institutionell medlem –Bli medlem här, länk öppnas i nytt fönster! 

Anmälan via medlemssidan
Svensk biblioteksförening går nu över till att använda medlemssidan för kommunikation och anmälningar till evenemang. När du trycker på knappen Till anmälan nedan, kommer du till medlemssidan. Om det är första gången du loggar in behöver du först klicka på ”Glömt lösenord”.

När du har loggat in väljer du ”Kommande evenemang” och anmäler dig. Kontakta info@svbib.se om du har några frågor om inloggningen.  Kom ihåg att du endast kan skapa lösenord med den e-postadress du anmält till föreningens medlemsregister.

Till anmälan