Programmet är fortfarande under arbete, men du är varmt välkommen att anmäla dig redan nu till höstens träff med expertnätverket för bibliotekens arbete med hbtq+! Du kommer att kunna delta på plats och för vissa delar även digitalt.


Datum
: 21-22 september 2023 (torsdag-fredag)
Tid: Dag 1: kl 10.00-16.00 + middag kl 18.00- ca 20.00, Dag 2: kl 09.00-14.00
Plats: Svensk biblioteksförenings kansli på Oxtorgsgränd 2 i Stockholm. T-bana Hötorget, uppgång Sergelgatan – Malmskillnadsgatan. Digitala delar via Zoom.

Program

Programmet kommer att uppdateras framöver.

Föreningen står för en lunch och två fika. Middag dag 1 och lunch dag 2 är frivilliga och bekostas av deltagarna själva. Ange i din anmälan om du vill delta på middagen och/eller lunch dag 2, så vi vet hur många vi ska boka bord för.

Anmälningsinformation:
  • Anmälan senast: 10 september 2023
  • Begränsat antal deltagare (max 35 på kansliet, max 100 på Zoom)
  • Deltagare måste vara enskilda medlemmar i Svensk biblioteksförening eller anmäld som representant i nätverket för institutionell medlem – Bli medlem här, länk öppnas i nytt fönster!

Kontaktperson för nätverksträffen:  Lisu Asu, lisu.asu@kultur.goteborg.se  och Elin Wrethén, elin.wrethen@timra.se

Anmälan via medlemssidan
Svensk biblioteksförening går nu över till att använda medlemssidan för kommunikation och anmälningar till evenemang. När du trycker på knappen Till anmälan nedan, kommer du till medlemssidan. Om det är första gången du loggar in behöver du först klicka på ”Glömt lösenord”.

När du har loggat in väljer du ”Kommande evenemang” och anmäler dig. Kontakta info@svbib.se om du har några frågor om inloggningen.  Kom ihåg att du endast kan skapa lösenord med den e-postadress du anmält till föreningens medlemsregister.

Till anmälan