Välkomna till höstens nätverksträff om biblioteksdatasystem och webb. Träffen sker digitalt via Zoom.

I februari i år höll vi en mycket välbesökt och intressant nätverksträff på temat biblioteksdatasystem och webb för folkbibliotek. Nu vill vi ge tillfälle att fortsätta diskussionerna, och också få höra hur det har gått för ett par av de bibliotek som berättade om sina vedermödor förra gången.

Du behöver inte alls ha varit med på förra träffen för att delta den här gången! Alla intresserade är välkomna att dela med sig och ta del av erfarenheter av både etablerade och alternativa system. Kanske har ni nyligen bytt system, eller är mitt uppe i en upphandling?

Programpunkter: Vi lyssnar på representanter från Norrbottens bibliotek (som har Koha) och SNOKA-biblioteken (som har Quria) som berättar vad som hänt sedan februari hur det går för dem nu. Sedan delar vi upp oss i grupper för diskussioner utifrån olika teman och frågeställningar.

Anmälningsinformation
  • Anmälan senast: 21 november 2023.
  • Begränsat antal deltagare (max 50 personer)
  • Deltagare måste vara enskilda medlemmar i Svensk biblioteksförening eller anmäld som representant i nätverket för institutionell medlem – Bli medlem här, länk öppnas i nytt fönster!
Kontaktpersoner för nätverksträffen

Annika Winning annnika.winning@umea.se och Åsa Mattsson asa.mattsson@uppsala.se

Anmälan via medlemssidan

Svensk biblioteksförening går nu över till att använda medlemssidan för kommunikation och anmälningar till evenemang. När du trycker på knappen Till anmälan nedan, kommer du till medlemssidan. Om det är första gången du loggar in behöver du först klicka på ”Glömt lösenord”.

När du har loggat in väljer du ”Kommande evenemang” och anmäler dig. Kontakta info@svbib.se om du har några frågor om inloggningen.  Kom ihåg att du endast kan skapa lösenord med den e-postadress du anmält till föreningens medlemsregister.

Till anmälan