Som medlem i Svensk biblioteksförening kan du söka bidrag för att delta i IFLA:s arbete och den årliga konferensen. För de som åker till konferensen med stöd av föreningen gäller att man ska lämna en reserapport till oss efteråt.

Catharina Isberg var en av många som fick åka till IFLA:s årliga konferens WLIC, som i år hölls i Kuala Lumpur i Malaysia. Istället för att skriva en traditionell reserapport bestämde Catharina Isberg sig för att spela in en kort PowerPoint film där hon presenterar sina tankar om konferensen.

Här kan du titta och lyssna på Catharina Isbergs tankar om WLIC 2018, öppnas i nytt fönster!

OBS! För att lyssna på PowerPointen behöver du först ladda ner den, det gör du genom att klicka på Download/Ladda ner som du hittar längst upp i högra hörnet.

Kort om IFLA:

IFLA – International Federation of Library Associations and Institutions – är en oberoende, internationell icke-statlig och icke vinstdrivande organisation som samlar informationsspecialister, bibliotek och deras användare i hela världen. Att vara biblioteks- och informationsprofessionens globala röst är det uttalade huvudsyftet.