Har du gjort något som du tycker blev extra bra eller vill du kanske förhindra att någon upprepar samma misstag som du har gjort? Eller har du en spaning du vill dela med dig av? Nu öppnar vi ansökan till Biblioteksdagarnas blixttal!

Torsdagen den 5 maj är ett konferenspass vikt åt medlemsmedverkan. Ett blixttal är en snabb presentation på 5 minuter ackompanjerad av 20 bilder som automatiskt avancerar i korta intervaller. Presentationerna ska väcka nyfikenhet hos publiken på ett ämne eller en idé som du tycker är värd att dela med dig av.

Blixttalen är grupperade i två sessioner med fem presentationer i varje. Sessionerna följs upp av samtal och frågestunder med publiken. Observera att den här programpunkten är exklusivt för de som har anmält sig för att vara deltagare på plats på Cirkus. Blixttalen kommer inte sändas eller spelas in.

Vill du vara med? 
Vad kul! Vi letar efter korta och snabba föredrag som inspirerar och utforskar.

När?
Blixttalen är planerade till torsdag 5 maj 15.00-16.30

Hur?
Anmäl ditt intresse genom att fylla i det här formuläret senast 9 mars. Besked om vilka som blir antagna skickas ut 16 mars. Vi vill ha ditt bidrag till blixttalet inklusive alla 20 bilder senast den 20 april.

Till intresseanmälan