Datum för evenemanget: 26 sep, 2024

Bokmässan 2024

Bokmässan är en av de viktiga arenor där vi möter våra medlemmar och andra aktörer i sektorn. Svensk biblioteksförening deltar i Bokmässan med syfte att synliggöra och påverka bilden av bibliotek.

Om Svensk biblioteksförenings närvaro på Bokmässan

I år medverkar Svensk biblioteksförening tillsammans med Kulturförvaltningen Västra Götalandsregionen och Kungliga biblioteket på Biblioteksscenen på Bokmässan 26–27 september i Göteborg i monter D02:09. Hela programmet ingår i entrébiljetten.

Med fokus på biblioteksutveckling, läsfrämjande- och litteraturfrågor presenteras ett varierat innehåll med hela 37 programpunkter på Biblioteksscenen. Årets program speglar aktuella frågor om bibliotekens verklighet, utmaningar och möjligheter. Flera punkter lyfter även litteraturen i sig och årets samiska tema.

Till programmet

Kontakt

Karin Martinsson Stattin

Karin Martinsson Stattin

Medlems- och evenemangsansvarig

Arbetar med föreningsutveckling, medlemsengagemang och föreningens evenemang.

email Medlems- och evenemangsansvarig, Karin Martinsson Stattin

Senaste nytt om Bokmässan 2024

Bokmässan 2024 Nyheter

Se Svensk biblioteksförenings program på Bokmässan!

Nu kan vi äntligen presentera programmet för Biblioteksscenen inför Bokmässan i Göteborg.

27 juni, 2024

Bokmässan 2024 Nyheter

Call for Programs till Bokmässan 2024

I år medverkar Svensk biblioteksförening tillsammans med Kulturförvaltningen Västra Götalandsregionen (VGR) och Kungliga biblioteket (KB) på Biblioteksscenen på Bokmässan 26–27 september i Göteborg. Nu kan du komma med förslag på program till Biblioteksscenen.

12 mars, 2024