10 maj, 2021

Ylva Hammarström är ny ledamot i Regionförening Skåne

Välkommen Ylva Hammarström, ny ledamot i regionförening Skåne!

Video: Biblioteken och Pandemin

Vi har gjort en video som är inspirerad av vår rapport ”Biblioteken och Pandemin” som ni gärna får visa för er lokala politiker och uppmana de att både se videon men också att läsa rapporten.

7 maj, 2021

Branschdagarna
”Jag hoppas att vi kommer lära oss nya saker”

Under Branschdagarna 2021 kommer skribenten och författaren Isobel Hadley-Kamptz att vara moderator.

6 maj, 2021

Årsmöte
Du har väl anmält dig till årsmötet?

Svensk biblioteksförenings årsmöte äger rum digitalt den 20 maj klockan 09.00–12.00. I år krävs föranmälan.

4 maj, 2021

Joakim Pasma är ny ledamot i regionförening Västerbotten

Välkommen Joakim Pasma, som är ny ledamot i regionförening Västerbotten!

3 maj, 2021

Branschdagarna
Fokus på upphovsrätt under Branschdagarna

I workshopen ”Upphovsrätt: biblioteksscenarier” kommer deltagarna att arbeta utifrån olika scenarier och diskutera hur lagen kan tolkas ur ett biblioteksperspektiv.

30 april, 2021

Anette Mjöberg är ny kassör för regionförening Skåne

Välkommen Anette Mjöberg, som är ny kassör för regionförening Skåne! Hon jobbar som bibliotekschef i Hässleholms kommun och är medlem i Literacy and Reading Section i IFLA.

30 april, 2021