Expertnätverket för bibliotekens arbete med teckenspråk

Med expertnätverket för bibliotekens arbete med teckenspråk vill vi höja bibliotekens kompetens när det gäller teckenspråk på våra bibliotek. Tillsammans diskuterar vi bemötande, tjänster och medier som rör gruppen teckenspråkiga biblioteksanvändare. Vi gör detta genom att utbyta positiva erfarenheter och tillsammans utforma nya samarbeten och idéer. Vi använder oss bland annat av nätverkets e-postlista och nätverksträffar.

Intresserad? Nätverket är öppet för alla enskilda medlemmar i Svensk biblioteksförening eller anmälda som representant i nätverket för institutionell medlem. Kontakta info@svbib.se för att gå med.

Mina grupper – Svensk biblioteksförenings medlemsforum

Expertnätverken har tillgång till egna forum i ”Mina grupper” som du når genom att logga in på Svensk biblioteksförenings medlemssida. Du som är medlem kan logga in via en länk i toppmenyn på föreningens webbplats biblioteksforeningen.se. Om det är första gången du loggar in behöver du först klicka på ”Glömt lösenord”.

När du har loggat in hittar du gruppen under fliken ”Mina grupper” i vänstermenyn. Om du är medlem i flera expertnätverk kommer du att se flera grupper på din sida. Kontakta info@svbib.se om du har några frågor om Mina grupper.” Kom ihåg att du endast kan skapa lösenord med den e-postadress du anmält till föreningens medlemsregister.

Kontakt

Kontakta gärna expertnätverket om du har några frågor eller vill veta mer.

Maria Tjärnbro

Maria Tjärnbro

Kontaktperson för Expertnätverket för bibliotekens arbete med teckenspråk

email Kontaktperson för Expertnätverket för bibliotekens arbete med teckenspråk, Maria Tjärnbro