Programmet den 16 november innehåller gemensamma presentationer i hörsalen, men också parallella workshops och mindre seminarier där det ges möjlighet att ställa frågor, prova på gränssnittet, ge synpunkter med mera.

Snart är nya Libris här. Det är viktigt att du som använder Libris har den information du behöver för att övergången ska bli smidig. Användardagen kommer därför att bli en innehållsrik dag. Vi kommer att ge en aktuell bild av läge och tidsplan i projektet. Vi visar upp det nya systemet och ger en glimt av alla de möjligheter till utveckling som nu öppnar sig.

Just nu pågår ett intensivt arbete för att möjliggöra övergången till den nya plattformen. Under hösten har du som användare möjlighet att delta i tester av gränssnittet. Det ger oss värdefull feedback för det fortsatta jobbet inför övergången. När vi framöver ska utveckla ny funktionalitet och nya tjänster kommer vi fortsatt att bjuda in användare att delta på olika sätt.

Välkommen till en intensiv och inspirerande användardag!

Observera att det inte kommer något bekräftelsemail direkt vid anmälan, men du kommer att få ett meddelande på skärmen vid registreringen att din anmälan är mottagen.

Deltagaravgift: 700 kronor exkl. moms.
Anmälan senast 8 november
Till anmälan (öppnas i nytt fönster)